Werken bij Blijvend Veilig

Wij zijn blijvend op zoek naar professionals! Heb je vragen over werken bij Blijvend Veilig? Neem vrijblijvend contact met ons op. We organiseren graag een gesprek met een gezinsmaatschappelijk werker of de teamleider. Zodat je een goed beeld krijgt van de functie en kansen voor persoonlijke groei. 


Ervaren maatschappelijk werkers gezocht

We hanteren een gezamenlijke werkwijze en gebruiken onder andere de Civil Care Top-3-methode: zorgen voor veiligheid op de korte termijn (directe, risico gestuurde veiligheid) en op de lange termijn (stabiele, herstelgerichte veiligheid). Het gezin maakt samen met de betrokken professionals een top 3 van de meest onveilige situaties, onveilig gedrag en de risicofactoren. Deze top 3 vormt de basis voor een concreet veiligheids-, hulpverlenings- en toekomstplan. Dit plan van aanpak gebeurt op basis van maatwerk.

Heb jij een sterke focus op veiligheid en ruime ervaring in huishoudens met complexe problematiek? Heb jij een sterke motivatie om blijvende veiligheid te realiseren in gezinnen waar dit niet vanzelfsprekend is? En weet jij de juiste interventies in te zetten om de veiligheid te verbeteren en patronen in het gezin te doorbreken? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien is Blijvend Veilig dan de plek voor jou.

We bieden een veelzijdige en afwisselende werkomgeving. Waarin je kan bijdragen aan sociale en maatschappelijke innovatie en een nieuwe werkwijze die duurzaam, effectief en perspectiefvol is.

 Heb jij een sterke motivatie om blijvende veiligheid te realiseren in gezinnen?

DIRECTE VEILIGHEID

Het geweld en onveilig gedrag stoppen.

BLIJVENDE VEILIGHEID

Ervaringen verwerken en aan de toekomst bouwen.

SAMENWERKEN EN REFLECTEREN

Een blijvende veilige basis creëren.