Werken bij Blijvend Veilig

De professionals van Blijvend Veilig zijn op dit moment in dienst bij een van de initiatiefnemers, namelijk: Jeugdbescherming Amsterdam, William Schrikker Groep, Raad voor de Kinderbescherming, Veilig Thuis en Blijf Groep. De werving van nieuwe professionals verloopt via deze organisaties.


Ervaren maatschappelijk werkers gezocht

We hanteren een gezamenlijke werkwijze en gebruiken onder andere de Civil Care Top-3-methode: zorgen voor veiligheid op de korte termijn (directe, risico gestuurde veiligheid) en op de lange termijn (stabiele, herstelgerichte veiligheid). Het gezin maakt samen met de betrokken professionals een top 3 van de meest onveilige situaties, onveilig gedrag en de risicofactoren. Deze top 3 vormt de basis voor een concreet veiligheids-, hulpverlenings- en toekomstplan. Dit plan van aanpak gebeurt op basis van maatwerk.

Heb jij een sterke focus op veiligheid en ruime ervaring in huishoudens met complexe problematiek? Heb jij een sterke motivatie om blijvende veiligheid te realiseren in gezinnen waar dit niet vanzelfsprekend is? En weet jij de juiste interventies in te zetten om de veiligheid te verbeteren en patronen in het gezin te doorbreken? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien is Blijvend Veilig dan de plek voor jou.

We bieden een veelzijdige en afwisselende werkomgeving. Waarin je kan bijdragen aan sociale en maatschappelijke innovatie en een nieuwe werkwijze die duurzaam, effectief en perspectiefvol is.

Benieuwd hoe het is om te werken bij Blijvend Veilig? Lees dan dit interview.

Vacature

Bekijk hier de vacature. Omdat we verwachten dat Blijvend Veilig verder gaat groeien in de komende tijd, blijft deze vacature openstaan.

Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met projectleider Janneke van Eijk via jveijk@blijvendveilig.nl of 06-24511259.

Interesse?

Reageren kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar de organisatie waar je werkt (een van de deelnemende organisaties aan Blijvend Veilig). We bieden elke sollicitant de kans om een online talentassessment* te maken. Vervolgens vindt het selectiegesprek plaats waarin je motivatie en het assessment besproken wordt.

Meer weten over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Christianne Rundberg via c.rundberg@jeugdbescherming.nl of 06-83230329.

* Met dit online talentassessment worden de zeven belangrijkste eigenschappen voor Jeugdzorgprofessionals in beeld gebracht. Met de rapportage en het bijgeleverde competentie-ontwikkelboek beschik je direct over een praktisch ontwikkelplan. Meer informatie: https://petervonk.com/jeugdzorg/

Blijf op de hoogte

Werk je niet bij een van de organisaties achter Blijvend Veilig, maar ben je wel geïnteresseerd in werken bij Blijvend Veilig? Stuur dan een email naar dlamas@blijvendveilig.nl. Wij houden je graag op de hoogte en verkennen de mogelijkheden.

 Heb jij een sterke motivatie om blijvende veiligheid te realiseren in gezinnen?

DIRECTE VEILIGHEID

Het geweld en onveilig gedrag stoppen.

BLIJVENDE VEILIGHEID

Ervaringen verwerken en aan de toekomst bouwen.

SAMENWERKEN EN REFLECTEREN

Een blijvende veilige basis creëren.