Ik zoek hulp

Is je gezin aangemeld bij Blijvend Veilig? Dan zijn er zorgen over de veiligheid bij jullie thuis. De hulpverleners van Blijvend Veilig kunnen jullie helpen het weer veilig te krijgen voor iedereen thuis.

Directe veiligheid

We werken samen met jullie aan directe veiligheid: we zorgen dat het geweld stopt en helpen bij problemen met geld en huisvesting. Daarvoor werken we samen met jullie, jullie netwerk in de buurt en dat van ons.

Blijvende veiligheid

Het uitgangspunt is dat we de onveiligheid en het geweld stoppen. Zodat er ruimte komt voor verwerking, herstel en vertrouwen. We houden contact en betrekken jullie netwerk: familieleden, school, huisarts, vrienden. We kijken op alle gebieden wat er nodig is om blijvende veiligheid voor iedereen te realiseren.

Hulp op maat

Onveiligheid heeft veel gezichten: huiselijk geweld, misbruik, verslaving, geldproblemen, verwaarlozing. Omdat elke situatie anders is, bieden we elke keer hulp op maat. We zoeken altijd naar de beste manier op jullie te helpen en kijken met jullie wat daar voor nodig is.

Vertrouwde gezichten

We werken met vaste gezichten per gezin. Je wordt dus niet steeds doorverwezen, maar krijgt te maken met vaste hulpverleners. Zij ondersteunen, luisteren goed en staan naast jullie zolang nodig is. Zo groeit het vertrouwen in elkaar en in de toekomst.